Home Molenvliet Bleskensgraaf Fotoimpressie Contact Links

De Molenvliet

Er kunnen tal van activiteiten gedaan worden, zo is er bijvoorbeeld ruimte om te zwemmen (eigen zwemwater aanwezig met duikplank en glijbaan), te vissen (eigen viswater aanwezig), te voetballen op het naastgelegen weiland, te wandelen / te fietsen in de omgeving. Geen zin in het doen van activiteiten, dan kunt u genieten van de rust en de mooie natuur die we u te bieden hebben. Zowel op de accommodatie als in de omgeving.

De afgeknotte molen is iedere week te huur van maandag tot en met zaterdag.
De molen heeft twee kleine slaapkamers; één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. Daarnaast is er een open haard aanwezig wat een erg romantische sfeer geeft.

De molenaarswoning is zowel van zaterdag tot en met zaterdag als voor langere tijd te huur, het is echter geen permanente bewoning.
De woning heeft drie kleine slaapkamers; één met een tweepersoonsbed, één met twee eenpersoonsbedden en één met een eenpersoonsbed.

Beschikbaarheid, prijzen (de prijs die overeengekomen wordt is exclusief kosten voor gas en elektriciteit) en onduidelijkheden worden op aanvraag verstrekt. Hierbij verwijzen wij u graag naar de button 'contact'.
Voor meer informatie over de omgeving en andere zaken die in de omgeving spelen, kunt u kijken bij de button 'links'.

Vriendelijke groeten,

Familie A. Vlot